Kontakt možný telefonicky nebo e-mailem.
Upřesňující údaje:
Bourání, koštění masa (převážně vepřového), opracování a porcování masa
Zaměstnanecké výhody:
1 týden dovolené navíc od 2. roku u firmy, stravenky, stravování ...
PRACOVIŠTĚ Lechotice
- prodej zboží z automobilu - rozvoz masa, fyzicky náročnější práce
- ŘP sk. B podmínkou, komunikativnost, samostatnost, spolehlivost, hmotná zodpovědnost
- ...
Náplň práce: piltový prodej uzenin, masa, lahůdek, pečiva a výrobků z teplého pultu. Příprava, krájení a doplňování zboží, obsluha a komunikace se zákazníky, práce na ...
Co Vám můžeme nabídnout?
- Zázemí české stabilní společnosti s mnohaletou působností na trhu
- Spolupráci na hlavní pracovní poměr na plný úvazek
- Pracovní poměr na dobu ...
e-mail: pam@polabskeuzeniny.cz
Co Vám můžeme nabídnout?
- Zázemí české stabilní společnosti s mnohaletou působností na trhu
- Spolupráci na hlavní pracovní poměr na plný ...
Wiesenberg Michaela, e-mail: pam@polabskeuzeniny.cz
Co Vám můžeme nabídnout?
- Zázemí české stabilní společnosti s mnohaletou působností na trhu
- Spolupráci na hlavní pracovní ...
POŽADAVKY: praxe v oboru nutností, studium výhodou, celková dobrá fyzická zdatnost, zručnost, výborná práce s nožem, zkušenosti s činnostmi (hovězí porážka): ořez hlav, hruzení, ...
CZ ISCO 75111. Kontaktní osoba Kočíb Jan Ing., tel.: 777 713 832 (volat Po-Pá 6:00-14:00), e-mail: kocib.j@makovec.cz. Pracovní doba: Po-Pá 6:00-15:00 (porážka, expedice), Ne-Čt ...
Kontaktní osoba Kratochvíl Pavel, tel.: 725519460 (volat 10:00-13:00), e-mail: kratochvil.p@makovec.cz. Mimo uvedenou dobu lze volat tel. 582 331 684 a nahlásit kontakt pro zpětné ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.: 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz
Pracovní doba: Po-Pá 5:30 do 14:00 hod.
Náplň práce: práce s nožem a stroji ve ...
CZ-ISCO 75111
Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní ...
CZ-ISCO 75111
Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní ...
KONTAKT : BULENT AKKILIC, tel.: 608 848 177, e-mail: bakkilic@seznam.cz; VOLAT út a pá 10-12h
Praha