Kontaktní osoba Kratochvíl Pavel, tel.: 725519460 (volat 10:00-13:00), e-mail: kratochvil.p@makovec.cz. Mimo uvedenou dobu lze volat tel. 582 331 684 a nahlásit kontakt pro zpětné ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz
Pracovní doba: 1. týden 05:30-14:00, 2. týden 14:30-22:00,
Požadujeme: schopnost práce v ...
praxe, spolehlivost, ochota, dobré komunikativní schopnosti, vítána znalost ital. jazyka, kontakt e-mailem
Práce se strojním zařízením řeznictví při výrobě sortimentu dle technologických postupů a norem
- Spolupráce při příjmu masa a surovin pro výrobu
- Bourání masa dle stanovených ...
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa.
V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa.
V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Kontakt:email. ah.fehid@gmail.com
Náplň práce:
Bourání masa.
Příjem a základní evidence masa, masných výrobků, drůbežích masných výrobků a dalších výrobků.
Příprava a ...
Dobrý zdravotní stav (způsobilost pro práci v potravinářství)
práce v masné výrobě
trestní bezúhonnost
Zodpovědný přístup k práci.
Zkušenosti s prací v potravinářské výrobě ...
CZ-ISCO 75111
Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní ...
Praha
KONTAKT : BULENT AKKILIC, tel.: 608 848 177, e-mail: bakkilic@seznam.cz; VOLAT út a pá 10-12h
Praha
Kateřina Přikrylová, tel.: 777 482 702 PO-PÁ 10:00-18:00, e-mail: prikrylova@vytopna.com
Nutno plynule hovořit česky.
Zaměstnanecké výhody: Stravování na pracovišti, odměny dle ...