Nástup možný IHNED. Nerovnoměrně rozložená pracovní doba.
Náplň práce:
příprava rautové a servírované snídaně; příprava poledního menu, příprava jídel z jídelního lístku a ...
Pracovní místo vyhrazené zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb.
Pracoviště Bystřice pod Hostýnem
- Pracovní náplň: pomocné práce v ...
TŘ z:5/2/2024
Nabízíme:
- pouze ranní směny 5:00-13:00 hod.
- stravu na pracovišti.
Kontakt telefonicky, emailem.
Kontakt: e-mailem
Praxe v oboru výhodou. Zaměstnanecké výhody : 25 dní dovolené, 3 sick day závodní stravování. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem a telefonicky domluvit osobní jednání.
Požadujeme: základní znalosti přípravy asijských pokrmů a zpracování mořských ryb, zkušenosti v gastro prostředí a s vůdčími schopnostmi, odolnost vůči stresu, pečlivost, cit pro ...
Kontakt Andělová Yvona PhDr., tel. 582335016, 582 394 024 (025), volat Po-Pá 8:00-15:00, e-mail: reditelka@dpssobesuky.cz. Práce v nerovnoměrně rozvržené pracovní době, vždy 40 ...
TŘ z:1/11/2023 a:8/3/2024
Požadujeme:
- aktivní přístup k práci
- ochotu pracovat v kuchyni.
- provozní doba 10:00 - 22:00 hod.
Předem volat na tel. č.: 776 778 340 a domluvit si ...
Nástup možný IHNED.
Náplň práce:
objednávání surovin; příjem a skladování zboží; příprava jídel a menu; péče o kuchyň a vybavení
Požadavky:
dodržování receptur a kvality jídel; ...
Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky), jednosměnný provoz.
Kontakt telefonicky - paní Biblekaj Albina, tel.: 739 393 855.
Kontaktní osoba Šromová Tereza, tel.: 734 140 507, 777 687 267 (volat 8:00-15:00), e-mail: vedouci.beneti@seznam.cz, osobně Restaurace u Tří bříz, Dolní č.p. 3658/2, Prostějov ...
Životopisy zasílejte na email: personalni601skss@army.cz
Požadujeme: čistý rejstřík trestů, vyučen v oboru nebo v oboru příbuzném
Nabízíme: osobní ohodnocení, 5 dnů indispozičního ...
Kontaktní osoba Kašpárková Magda Mgr., tel.: 582 337 830 (volat 6:00-13:00), e-mail: kasparkova@senzapv.cz, osobně Tylova 44, Prostějov
Pracovní doba: Po-Pá 6:00-13:30 ...