Místo výkonu práce: Heřmanův Městec
NÁPLŇ PRÁCE:Jedná se o práce při výrobě a výdeji hlavních jídel a moučníků. Dále při výrobě nápojů, polévek a příloh k hlavním jídlům. Čištění ...
Co Vás čeká?
Příprava teplých pokrmů, náročnějších specialit teplé i studené kuchyně, základních dietních jídel.
Pracovní doba je Po-Ne od 10:00 do 22:00 hodin, střídání krátký ...
KONTAKT - tel.: 775 129 205, e-mail: hood@hoodbistro.cz
KONTAKT : Kubná Pavla, e-mail: pavlakubna@yahoo.com
PRAXE MIN. 3 ROKY NA OBDOBNÉ POZICI, ČJ, AJ.
Vyučení v oboru výhodou, praxe na této pozici vítána.
Zaškolení proběhne přímo na hotelu za účasti povolaných osob.
Pracovní doba možná dle domluvy.
Nabízíme:
- příspěvek na ...
Místo výkonu práce: Chrudim
POŽADAVKY: jednou v týdnu odpolední a každý pátek ranní směna, 3 měsíční zkušební doba, osobní příplatek, příplatek za směnnost. Doba určitá se po ...
Samostatný kuchař - požadavky: nutná praxe, spolehlivost, pečlivost
Místo výkonu práce: Hotel Kraskov s.r.o., Starý Dvůr 47
Zaměstnanecké výhody: stravování, možnost ubytování, sportovní aktivity, firemní bonusy.
První kontakt učiňte, prosím, na ...
NABÍZÍME: příspěvek na dovolenou, životní jubileum, naturální výhody - brambory, obilí, zvláštní prémie - cílová prémie dle výsledku hospodaření, dovolená navíc - 5 týdnů ...
Upřesňující informace:
praxe v oboru podmínkou,
zájem o gastronomii,
nápaditost a tvůrčí duch v oboru gastronomie,
ochta učit se novým věcem,
schopnost pracovat v ...
Kontaktovat:
- osobně v místě Horní náměstí 165/9, Znojmo
- telefonicky
Dohoda o provedení práce s možností změny na pracovní poměr.
Benefity: stravování, odměny, spropitné
Kontakt předem telefonicky: p. Tomáš Krejčí, tel.: 606 101 043, email: ...
Požadujeme: časovou flexibilitu, ochotu učit se novým věcem.
1. kontakt telefonicky v době 9:00-20:00 hodin, e-mailem, osobně. Tel.: 730 141 727, e-mail: 4ztanku@email.cz
Nástup IHNED