První kontakt: e-mailem nebo telefonicky (8:00 - 15:00)
Bourání, kostění, úprava vepřového a hovězího masa
Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.
První kontakt: osobně
KONTAKT : Zástava Pavel, tel.: 733 538 650, e-mail: pavel.zastava@baxant.cz
Praha
Požadujeme vyučení v oboru nebo praxi.
Vhodné i pro absolventy vyučené v oboru.
Kontakt: telefonicky nebo e-mailem
Kontakt možný osobně na základě telefonické domluvy - volat pondělí-pátek v čase 8-14 hod na č. 608 735 991 - p. Martina Habaníková nebo na e-mail. adrese: ...
Zkušenosti na porážce výhodou.
Kontakt možný osobně po předchozí telefonické domluvě na č. 724286308 - p. Pelikán nebo na e-mail. adrese: pelikan@steinhauser.cz
První kontakt: e-mailem nebo telefonicky
Zkušenosti s prací na bourárně výhodou.
Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.
POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje
POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou
ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: závodní stravování, zaměstnanecké balíčky, 13. mzda
KONTAKT: Zápotocká Lucie, tel.: 517 326 ...
Místo výkonu Hradišťský Újezd.
Bourání, koštění, úprava vepřového a hovězího masa.
Nabízíme: příspěvek na bydlení, dopravu, stravenky a možnost vyslání do zahraničí (Finsko, ...
NABÍZÍME: PP na 3 měsíce!
KONTAKT: telefonicky, e-mailem, osobně (MASO UZENINY POLIČKA)
praxe v oboru výhodou !
Zam. výhody: závodní stravování, speciální slevy pro zaměstnance na výrobky podniku
Kontakt telefonicky každou středu od 9:00 do 11:00 hod.
Kontakt: Sluka Jiří, tel.: 602 415 089, e-mail: personalni@bohemia-lazne.cz (9,00 - 15,30 hod)
prac. doba: po - pá 6.00 - 14.30 hod.
mzda - dle délky praxe a zapracování + prémie ...