- min. výuční list (potravinářský obor výhodou), pečlivost, svědomitost, pracovní nasazení
- obsluha a sanitace výrobního zařízení, dodržování výrobních postupů a technologie, ...
- pečlivost, svědomitost, pracovní nasazení
- obsluha a sanitace balicího zařízení, dodržování postupů a technologie, ISO, HACCP
- prac doba 6-14, 14-22 a 22-6 hodin
Osobní ...
- min. výuční list (potravinářský obor výhodou), pečlivost, svědomitost, pracovní nasazení
- obsluha a sanitace výrobního zařízení, dodržování výrobních postupů a technologie, ...
otevírací doba ÚT-NE 9-21 hodin
Osobní kontakt možný každé pondělí v 10-12 hodin.
- truhlářské a montážní práce
- prac. doba po-pá 6:00 - 14:30 hodin
Osobní kontakt možný každý pátek 8-10 hodin.
- truhlářské a montážní práce
- prac. doba po-pá 6:00 - 14:30 hodin
Osobní kontakt možný každý pátek 8-10 hodin.
ZamK-další pracovní pozice;
První kontakt e-mailem;