CZ-ISCO 75111
Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.: 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz
Pracovní doba: Po-Pá 5:30 do 14:00 hod.
Náplň práce: práce s nožem a stroji ve ...
Kontaktní osoba Kratochvíl Pavel, tel.: 725519460 (volat 10:00-13:00), e-mail: kratochvil.p@makovec.cz. Mimo uvedenou dobu lze volat tel. 582 331 684 a nahlásit kontakt pro zpětné ...
CZ-ISCO 51201. kontaktní osoba Zhou Shujing, tel.: 722 408 839, po tel. domluvě osobní kontakt na provozovně Konečná č.p. 441/25 v době od 14.00-17.00.
Požadavky: znalost ...
CZ-ISCO 51203. Osobní kontakt po telefonické domluvě, paní Shujing, tel.: 722 408 839 (volat Po-Pá 14:00-17:00 hod.). Pracovní doba: Po-Ne 10:00-22:00 hod., střídání krátký/dlouhý ...
CZ-ISCO 51310. Osobní kontakt po telefonické domluvě, paní Shujing, tel.: 722 408 839 (volat Po-Pá 14:00-17:00 hod.). Pracovní doba: Po-Ne 10:00-22:00 hod., střídání krátký/dlouhý ...
KONTAKTNÍ MÍSTO - KAŽDOU STŘEDU OD 7:00-8:00 v sídle provozovny ul. Olomoucká 277/208, Držovice. Pracovní doba: 7:00-15:30. Pracoviště: okr. Prostějov, Morava dle zakázek, ...