Úřad práce Poruba úřední hodiny

Úřední hodiny Úřad práce Poruba - Zprostředkování zaměstnání,
je organizační složkou ÚP ČR - krajská pobočka v Ostravě.

Opavská 1118/33, Poruba, 708 00 Ostrava 8

Toto kontaktní pracoviště Úřadu práce v Porubě má otevřeno:

  • Pondělí8:00 - 12:00, 13:00 - 17:00
  • Úterý8:00 - 11:00
  • Středa8:00 - 12:00, 13:00 - 17:00
  • Čtvrtek8:00 - 11:00
  • Pátek8:00 - 11:00 (jen noví uchazeči o zam. a pozvaní)

Úřad práce Poruba - Zprostředkování zaměstnání

Připojete se na Facebook úřadu práce a sledujte aktualní volná místa

facebook.com/uradyprace

Volná místa Poruba

Celkem nalezeno 1394 volných místo pro Poruba a okolí
Kuchař - Pizzař

1. kontakt telefonicky od 8:00 do 22:00 hod. tel: 733 419 115. Požadujeme člověka s praxí v oboru. Nástup IHNED.

Revizní technik výtahů nebo Odborný servisní pracovník výtahů

1. kontakt E-MAILEM: palicova@sbdnh.cz Zajišťování oprav a údržby výtahů, zajišťování odborných prohlídek a odborných zkoušek výtahů Požadavky: organizační schopnosti, komunikativnost, pečlivost, samostatnost, spolehlivost, ŘP sk. B podmínkou, ...

Uklízeč / Uklízečka - DPP

1. kontakt telefonicky na č. 732 714 133. Vhodné i pro OZZ, OZP s max. 1. stupněm invalidty. Dohoda o provedení práce. Pracovní doba: kdykoliv, dle domluvy. Praxe není nutná - zaučíme. Jedná se o úklid vchodů v panelových domech v Ostravě. Odměna: ...
Ostrava

Údržba, rozvoz prádla (30-40 hodin týdně) - OZZ, OZP s max. 2. stupněm invalidit

VYHRAZENO pro OZZ, OZP. První kontakt telefonicky v pondělí-pátek od 8:00 - 12:00 hodin, e-mailem. Tel.: 725 841 136, e-mail: prapos.os@email.cz Požadavky: manuální zručnost, řidičský průkaz sk. B, zkušenosti s řízením dodávky, fyzicky namáhavá ...

Kuchař

51201 Kuchaři (kromě šéfkuchařů) ZamK Kontakt e-mailem, telefonicky Po-Pá 9-15 hod., osobně po předchozí domluvě. Příprava jídla, znalost přípravy asijské kuchyně výhodou, znalost čínského jazyka výhodou. Praxe v oboru min. 1 rok.

Pomocní kuchaři

51203 Pomocní kuchaři Zamk. první kontakt e-mailem, osobně po předchozí tel. domluvě Upřesňující informace: - znalost receptur a postupu přípravy indických pokrmů - doložitelná praxe alespoň 1 rok

Nahoru