- plnění jídlonosičů
- rozvoz jídel
- příprava jídlonosičů na druhý den
- výpomoc v kuchyni (brambory, krájení zeleniny...)
Zaměstnanecké výhody:
benefity ve formě poukázek, ...
- vedení zaměstnanců restaurace
- objednávky zboží
- evidence
- kontrola provozu
- kalkulace a tvorba cenových nabídek
- komunikace se zákazníky
Zaměstnanecké výhody:
- práce v ...
- obsluha hostů,
- ubytovávání hostů,
- cateringové akce
- dlouhý a krátký týden
Příprava minutkových a hotových jídel, příprava rautů, stravy pro ubytované hosty. Rozdělování práce přířazeným zaměstnancům. Práce v kolektivu.
Strava zdarma, dárkové poukazy.
Příprava jídel (smažení příloh, příprava masa,....). Vydávání obědového menu v restauraci, zaučíme stačí se nebát této práce.
Vyučení v oboru není podmínkou.
Ranní a odpolední ...
Základní plat je dle N. V. 341/2017 Sb., 12. třída.
Pracovní poměr může být na celý pracovní úvazek s nástupem od 35. týdne (srpen) 2024 nebo po dohodě.
Strukturovaný životopis a ...
Střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou a výuční list v oboru: Kuchař - číšník, Opravář zemědělských strojů nebo Automechanik, Instalatér, Elektrikář, případně jiné ve ...