První kontakt e-mailem nebo telefonicky 8 - 14 hod.
vyučení v oboru kuchař, jednosměnný provoz s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou, t. j. 40 hod. týdně, včetně sobot, nedělí, svátků, dle harmonogramu směn.
K platu náleží další ...
Požadujeme:
- znalost přípravy čínských pokrmů a znalost čínského jazyka výhodou.
Kontakt e-mailem viz výše.
Praha
Nástup možný IHNED. Možnost výkonu práce i na DPP nebo DPČ.
Požadavky:
praxe v oboru vítána
Zájemci se mohou hlásit:
- zasláním životopisu (CV) na e-mail: ...
Náplň práce:
- příprava jídel dle pokynů
- vedení příslušné agendy spojené s nákupem a skladováním potravin
- výdej materiálu ze skladu potravin
Pracovní doba: pondělí - pátek ...
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Nástup možný ihned.
Mzda dle dohody.
Požadavky: praxe v oboru, spolehlivost.
Kontakt - paní Petrová Miluše, tel.: +420 775 ...
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s předpokladem prodloužení, turnusové služby.
Požadavky: vyučení v oboru.
Kontakt telefonicky - pan Prouza Jiří, tel.: 606 652 124.
Práce v gastronomické provozu.
Nutný potravinářský průkaz.
Kontaktujte emailem, telefonicky nebo osobně PO- NE 9 - 15 hodin.
V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem nebo telefonicky (10 - 20), příp. osobně (Restaurace Kobyla), kontaktní osoba: Hlinák Martin, tel.: 603 100 058, e-mail: hlinakm@gmail.com
Hotovková a minutková kuchyně
Nabízím: stravování, pitný režim, zaměstnanecké slevy
Místo výkonu práce: Antala Staška č.p. 2027/79, Krč, Praha 4; Pracovní zkušenosti v pohostinství výhodou.
První kontakt e-mailem na: restauraceantal@seznam.cz, případně po e-mail. ...
znalost orientální kuchyně podmínkou
Zaměstnanecké výhody - podnikové stravování
Hlásit se e-mailem
Kontakt: Špačková Gabriela, tel.: 359 002 450, e-mail: spackova@thermal.cz
Výroba pokrmů studené kuchyně a: výroba technologicky náročných specialit studené kuchyně, výroba ...