Kontakt: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz
Hotel v centru KV přijme zkušeného kuchaře/ku. Pracovní doba: 6:00-18:00 hodin, ...
Kontakt: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz
Hotel v centru KV přijme zkušeného kuchaře/ku. Pracovní doba: 7:00-19:00 hodin.
Prémie.
Znalost alespoň jednoho z jazyků arabský, český francouzský, anglický
znalost alžírské nebo marocké kuchyně, praxe výhodou
Kontakt telefonicky Po - Pá 10:00 - 15:00 hod.
Agerová Markéta Ing.
tel.: 723 814 060, Po - Pá 10:00 - 17:00 hod.
e-mail: juan.ager@seznam.cz
Požadavky: anglický jazyk na komunikativní úrovni
Výhodou: zkušenosti s arabskou ...
Znalost středomořské kuchyně, příprava ryb a mořských plodů.
Požadujeme: znalost vietnamské kuchyně.
Kontakt: telefonicky.
Požadavky:
- znalost perské kuchyně
- znalost perského, anglického a tureckého jazyka
Specializace na italskou kuchyni.
Znalost přípravy čínských pokrmů a čínského jazyka z důvodu denního využití podmínkou
Kontakt: Zlatohlávek Martin, tel.: 730 851 387 (Po-Pá 7:00-15:00), e-mail: martin.zlatohlavek@gthcatering.cz
Místo výkonu práce: Yokohama TWS CZ a.s., Švehlova 1900/3
Praxe v ...
Kontakt: Zlatohlávek Martin, tel.: 730 851 387 (Po-Pá 7:00-15:00), e-mail: martin.zlatohlavek@gthcatering.cz
Praxe v oboru minimálně 3 roky.
Praha
Podmínkou je znalost bosenské kuchyně
kontakt: telefonicky
místo výkonu práce: Turnov, Sobotecká 595 a Liberec, Hrazená 900 (Puor)
kontakt: telefonicky
NÁPLŇ: příprava libanonských specialit
KONTAKT: osobně