Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz
Pracovní doba: 1. týden 05:30-14:00, 2. týden 14:30-22:00,
Požadujeme: schopnost práce v ...
CZ-ISCO 75111
Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní ...
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. Kontaktní osoba Lenka Vacková, tel. 777 181 108, email: info@uzeninyzajicek.cz
Pracovní doba: směny ranní 5:00-12:00, odpolední 12:00-18:30, sobota ...
NUTNO ZASLAT PROFESNÍ ŽIVOTOPIS. Kontakt Stančík Vladimír, tel.: 777 713 739 (volat 7:00 až 15:30), e-mail: stancik.v@makovec.cz
Pracovní doba Po - So 5:00 - 12:00/12:00 - 18:30, ...
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. Kontaktní osoba Lenka Vacková, tel. 777 181 108, email: info@uzeninyzajicek.cz
Pracovní doba: týden práce od Po-Pá 18:00-20:00, So 12:00-15:00 a následně týden ...
Nástup možný ihned. Kontaktní osoba Petra Zajíčková, tel. 775 992 060 (volat 8:00-20:00), email: info@uzeninyzajicek.cz
Nabízíme: bonusy a slevy
Nástup dle domluvy. Životopisy zasílejte na e-mail: prace@tesjatky.cz. Otevírací doba provozovny Po-Pá 7:00-17:00 hod., So 7:00-11:00 hod. (MOŽNÁ ÚPRAVA PRACOVNÍ DOBY PO DOMLUVĚ ...