Akreditovaný kvalifikační kurz v oboru sanitář (odborná způsobilost podle zákona č.96/2004 Sb., o nelékařských zdravotnických povoláních), efektivní komunikace v českém jazyce ...
Vyučení v oboru, praxe výhodou. Výpomoc při výrobě jídel, dodržování technologického postupu, příprava potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, obsluha technologických ...
Minimálně střední vzdělání s výučním listem; manuální zručnost, schopnost samostatně řešit problémy, efektivní komunikace, kooperace, výkonost, plánování a organizování práce, ...
Min. vyučení v oboru, praxe výhodou, základní obchodní dovednosti, zájem o práci v gastronomii, zodpovědnost, spolehlivost, dochvilnost, samostatnost, příjemné vystupování, zájem ...
Praxe min. 5 let v oboru. Příprava a úprava produktů a pokrmů, včetně expedice, dodržování norem a technologických postupů a dodržování hygienických předpisů. Zodpovědnost, ...
stravenkový paušál, manuální zručnost, možnost úprav pracovní doby a zkrácené pracovní doby, vhodné i pro OZP na zkrácený úvazek, pracovní doba: od 6:00-14:30 hod. nebo od ...