Náplň práce: krájení zeleniny, masa, výroba omáčky; příprava pultu, obsluha zákazníků
Požadavek praxe v uvedené profesi.
Informace: pouze mailem
KUCHAŘ/-KA DO VÝROBY GYROSU
Požadujeme: praxe ve výrobě gyrosu.
Otevírací doba: PO-ČT od 10.00-24.00hod.
PÁ: 10.00-03.00hod., SO: 12.00-03.00hod., NE: 12.00-22.00hod.
- jedná se o ...
KUCHAŘ/-KA DO VÝROBY GYROSU
Požadujeme: praxe ve výrobě gyrosu.
Otevírací doba: PO-ČT od 10.00-24.00hod.
PÁ: 10.00-03.00hod., SO: 12.00-03.00hod., NE: 12.00-22.00hod.
- jedná se o ...
KUCHAŘ/-KA DO VÝROBY GYROSU
Požadujeme: praxe ve výrobě gyrosu.
Otevírací doba: PO-ČT od 10.00-24.00hod.
PÁ: 10.00-03.00hod., SO: 12.00-03.00hod., NE: 12.00-22.00hod.
- jedná se o ...
- fyzicky náročná práce - manipulace s těžkými břemeny
- výroba kebabu
- pracovní doba 7:00-16:00 - pondělí až pátek
Kontakt: telefonicky nebo e-mailem, osobní schůzka možná po ...
Osobní nebo telefonický kontakt.
znalost arabštinay a francouzštiny výhodou
Kontakt: telefonicky 9:00-18:00
krájení zeleniny, práce na pokladně, komunikace se zákazníkem, kompletace jídel, příprava a prodej kebabu. Způsob kontaktování zaměstnavatele. osobně, telefonicky.
Pracoviště- provozovny v Rokycanech
Požadavky: zkušenost v gastro provozu
Rokycany
Požadujeme: výborný zdravotní stav, praxe min 1 rok ve výrobě a zpracování masa/masných výrobků, manuální zručnost, spolehlivost, chut učit se nové věci
Hlásit se telefonicky Po ...