KONTAKT E-MAILEM
Barman/ka v nově otevřeném Casinu Atlas
Nabízíme: personální strava, osobní ohodnocení
PRVOTNÍ KONTAKT E-MAILEM : A. Charyyev, tel.: 774685930, e-mail: ahmed-85@mail.ru
ANGLIČTINA
RUŠTINA
ČEŠTINA
První kontakt se zaměstnavatelem pouze e-mailem. Nepožadujeme praxi ani vyučení v oboru, práce je na zaučení po nástupu do zaměstnání
Motivační mzda, příjemné prostředí, ...
KONTAKT : Prosper Ezihe Nzekwe, tel.: +420 776 306 999
Kontaktujte nás osobně na adrese na adrese: Indian Restaurant - Palackého třída č.p. 48/12, 288 02 Nymburk 2 nebo telefonicky - tel. 777 925 786.
Způsob hlášení uchazečů:
- osobně: Tovární 223, Bar Royal, Chodov, každé pondělí od 12:00-13:00 hod. - pan Quang Giam Nguyen
Kontaktní údaje:
email: ...
První kontakt e-mailem: adam.smilek@seznam.cz
Jedná se o práci v potravinářství, tedy je nutný zdravotní průkaz vystavený lékařem, potvrzení o zdravotní způsobilosti k výkonu ...
Provozní doba: NE - ČT od 16.00 do 22:00 hod., PÁ-SO od 16:00 hod. do 01:00
Nabízíme: 20 dní dovolené, střídání krátkého a dlouhého týdne, 13. plat.
Nutný telefonický kontakt ...
Zaměstnavatel se specializuje na zahraniční klientelu, proto požaduje alespoň základní komunikativní znalost anglického jazyka. Jazykové znalosti si ověří během výběrového ...
Praha
Požadavky: zdravotní způsobilost pro práci v noci, základy NJ výhodou, příjemné vystupování.
Vyučení v oboru není podmínkou.
Nabízíme: věrnostní příplatek již po 1 roce ...
Požadujeme trestní bezúhonnost.
První kontakt e-mailem nebo telefonicky, 10 - 15 hod.
PRACOVIŠTĚ Kroměříž
- práce na dohodu o provedení práce nebo dohodu o pracovní činnosti
- obsluha hostů, servis pokrmů a nápojů, práce za barem
- praxe v oboru výhodou - není ...
Požadujeme: ideálně vyučený kuchař číšník s barmanským nebo alespoň baristickým kurzem, může být vyžadován výpis z rejstříku trestů, praxe v oboru vítána, ČJ - základy, AJ nebo NJ ...
PRACOVIŠTĚ Kroměříž
- Náplň práce: obsluha hostů, servis pokrmů a nápojů, práce za barem
- Požadavky: praxe v oboru výhodou - není podmínkou, komunikativnost, spolehlivost a ...